Ineke Scholten-Hol

Bedrijfs-counsellor

Hier leest u in vogelvlucht mijn kennis en ervaringen.

Ik ben Ineke Scholten en heb een brede kennis en ervaring als het gaat over werken in bedrijven en organisaties. Hierdoor heb ik mijn ogen en oren goed de kost kunnen geven wat betreft het omgaan met mensen binnen organisaties, maar ook wat betreft de kwaliteiten en knelpunten van de organisaties en zijn medewerkers.

Met deze wetenschap ben ik een opleiding bedrijfscounselling gaan volgen. De hulp bestaat uit het aanmoedigen en ideeën te ontplooien die omgezet kunnen worden in een veranderproces, waardoor u zelf leert omgaan met het probleem.

Positieve bijwerkingen

Bedrijfscounsellors werken voor een groot deel voor of in een bedrijf. Dit werkt preventief en curatief, doordat een bedrijfscounsellor de signalen snel kan oppakken. Door deze aanpak kan onnodig ziekteverzuim tot een minimum beperkt blijven en een Burn-outvoorkomen worden.

Werknemers houden van werkgevers met een hart. Investeer in uw personeel! Het is een kleine moeite met groot gevolg voor werknemers en bedrijven c.q. organisaties, om te investeren in preventie van ziekteverzuim. Dat bespaart geld door de aanpak van ziekteverzuim en stimuleert de werknemer wanneer hij/zij de mogelijkheid van counselling

krijgt aangereikt. Hiermee verlaagt u de drempel voor uw medewerkers om op vrijwillige basis naar de beste hulpverlening te kunnen gaan.

Counselling maakt dure, overbodig lange trajecten tot het verleden. Dat is mijn duurzame visie op hulpverlening.

Iedereen wordt er beter van

Uw bedrijf maakt werk van zijn sociale imago. Die goede reputatie straalt af op uw bedrijf, maar bovenal door een optimaal werkklimaat zorgt u voor tevreden medewerkers en een tevreden bedrijf.

Deze twee componenten geven een goede combinatie waar bovenal arbeidsvreugde een niet misverstane component levert aan de groei van uw bedrijf.